Aanbieders in online cursussen en opleidingen

Onlinecursusvergelijk.nl werkt samen met meerdere populaire instanties in Nederland. 

Bekijk hier het overzicht van de aanbieders:

Civas opleidingen

Bij Civas kunt u meer dan 100 verschillende cursussen verkennen om uw persoonlijke en professionele ontwikkeling verder te bevorderen. Als onderwijsspecialist met meer dan 20 jaar ervaring is Civas toegewijd aan het bieden van hoogwaardige training op het gebied van coaching, counseling, psychologie, HR, complementaire therapieën en persoonlijke groei. Civas staat bekend om zijn excellentie en is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Civas biedt een breed scala aan cursussen die aansluiten bij verschillende interesses en doelen. Of u nu uw eigen praktijk wilt starten, uw vaardigheden als therapeut wilt verbeteren of persoonlijke betekenis en begrip zoekt, Civas heeft opties voor u. De cursussen zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende leerstijlen en voorkeuren en bieden zowel afstandsonderwijs als praktische trainingsmogelijkheden.

Bij Civas ontvangt u persoonlijke begeleiding van ervaren docenten die feedback geven op uw huiswerk via digitale platforms. U kunt ook in contact komen met medestudenten via het studentenportaal, waar u studie-ervaringen kunt delen en elkaar kunt ondersteunen. Daarnaast organiseert Civas praktische trainingssessies en oefendagen, waarbij u de mogelijkheid krijgt om docenten en medestudenten te ontmoeten.

Civas zet zich in voor het handhaven van hoge normen en accreditatie. Het is geregistreerd bij het CRKBO, wat de kwaliteit en accreditatie bevestigt. Als lid van de NRTO houdt Civas zich aan hun Algemene Voorwaarden en Gedragscode. Als u zorgen of klachten heeft, staat de onafhankelijke Geschillencommissie van de NRTO tot uw beschikking om deze aan te pakken. Kies Civas voor uw persoonlijke en professionele groei en ga op een reis van leren en ontwikkeling.