Laudius opleidingen

Over Laudius opleidingen

Laudius is een internationaal platform voor thuisstudies. Het biedt verschillende erkende opleidingen aan, zowel in Nederland als in België. Daarnaast beschikt Laudius over een uitgebreid netwerk van professionele docenten en trainers die hun kennis met je willen delen. De student kan zelf kiezen of hij digitaal of papieren lesmateriaal wilt ontvangen. Daarnaast zijn er ook nog de keuzes of je wel of geen examen wilt afnemen.

Bij Laudius kan je opleidingen volgen die aansluiten bij je wensen en agenda. Zo zijn onze opleidingen flexibel, praktijkgericht en kwalitatief hoogwaardig. Door deze manier van werken is er voor iedereen een passende opleiding te vinden. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke begeleiding. Zo krijg je altijd les van ervaren docenten, die jouw situatie goed kennen.

40 jaar ervaring met kwalitatief afstandsonderwijs voor iedereen
Bij Laudius opleidingen profiteer je van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van thuisstudies. De kennis en ervaring die we in deze lange periode hebben opgedaan gebruiken we bij het ontwikkelen van onze kwalitatief hoogwaardige cursussen die altijd perfect aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends.

Voordelen studeren bij Laudius opleidingen

Meer dan 300 erkende thuisstudies op maat
Je kunt op elk moment starten
Gegarandeerd tegen het laagste lesgeld van Nederland.
Studeren in je eigen tempo
Stap voor stap methode: duidelijke voorbeelden, praktische samenvattingen, heldere schema's en effectieve toetsmethoden zorgen ervoor dat je razendsnel door de leerstof heen kunt gaan.
Begeleiding door topdocenten (naar keuze): zorgvuldig geselecteerde vak-experts met jarenlange ervaring in onderwijs of bedrijfsleven.
Aantoonbare kwaliteit: erkende opleidingen en branchediploma’s, ISO- en CRKBO-gecertificeerd onderwijs.
Gemiddelde beoordeling van 8,5 in combinatie met aanbevelingspercentage van 98%!
Moderne Online Campus
Uniek in Nederland: 14 dagen GRATIS proberen en 2 jaar lang GRATIS updates.
Je kunt een Laudius opleiding gaan volgen op het mbo-, hbo- of wo-niveau.

Erkenningen Laudius opleidingen

Erkende kwaliteit
Laudius opleidingen en diploma’s worden in Nederland breed erkend door bedrijven en overheidsinstanties. Laudius werkt intensief samen met diverse landelijke examenorganisaties en leiden op voor veelgevraagde landelijk erkende diploma’s. Diploma’s die vele deuren voor je zullen openen!
Verder wordt de kwaliteit van onze organisatie, dienstverlening en opleidingstrajecten continue getoetst door een aantal internationaal gerenommeerde kwaliteit certificerende instanties zoals CRKBO, CEDEO, Lloyd’s Register (ISO) en Forum DistancE Learning. Dit betekent dat je bij Laudius altijd verzekerd bent van een cursus van topkwaliteit.

CRKBO geregistreerd

Laudius is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut. Opname in dit officiële register betekent dat Laudius voldoet aan de kwaliteitseisen die voor opname in dit register zijn geformuleerd.

ISO 9001:2015 gecertificeerd

Laudius beschikt tevens over een ISO 9001:2015 certificaat. Dit betekent dat Laudius voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden op het gebied van cursusontwikkeling, klantenservice, didactische begeleiding van cursisten en examinering

CEDEO-erkend

Laudius is in het bezit van de CEDEO-erkenning voor E-learning aanbieders. Wij behaalden dit kwaliteitskeurmerk op basis van een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek onder onze klantenkring.

Officieel erkende branchediploma's
Laudius werkt zeer intensief samen met een groot aantal gerenommeerde exameninstanties zoals de Associatie voor Examinering, NEMAS, NIMA, BGN, SVMNIVO, NIBE-SVV, WFTNIVO, ExTH, SVPB en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Wij leiden dus op voor veelgevraagde, landelijk erkende vakdiploma’s. Onze leerstof sluit altijd aan op de meest actuele exameneisen zodat je perfect op jouw examen wordt voorbereid.


Poplulaire laudius opleidingen en cursussen

Engels Voor Beginners A2 Laudius

Engels Voor Beginners A2 Laudius

Heb je al enige kennis van de Engelse taal en wil je deze uitbreiden?
5-maanden
Particulier Onderzoeker - Detective Laudius

Particulier Onderzoeker - Detective Laudius

Als particulier onderzoeker heb je een super spannende en afwisselende baan maar dien je je wel constant bewust te zijn van de wettelijke kaders waarbinnen je kan en mag werken.
9-maanden
Jobcoach Laudius

Jobcoach Laudius

Volg dan deze opleiding jobcoach.
WFT Vermogen Laudius

WFT Vermogen Laudius

De erkende cursus WFT Vermogen van Laudius bereidt jou uitstekend voor op het officiële examen.
8-maanden
Tuinontwerpen Laudius

Tuinontwerpen Laudius

Ben jij creatief en lijkt het jou leuk om tuinen te ontwerpen?
9-maanden
Schrijven Voor Het Web Laudius

Schrijven Voor Het Web Laudius

Het schrijven van webteksten vraagt om andere technieken dan het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld advertenties of brochures.
2-maanden
Business Controller Laudius

Business Controller Laudius

Als business controller ondersteun en adviseer je, gevraagd en ongevraagd, het management in planning en control.
24-maanden
Professional Organizer Laudius

Professional Organizer Laudius

We leven in een snelle maatschappij van overvloed en ontelbare (digitale) prikkels.
6maanden
Aquarelleren Laudius

Aquarelleren Laudius

Om te leren aquarelleren heb je een beetje lef nodig.
9-maanden
Theologie Laudius

Theologie Laudius

In deze tijd waarin steeds meer mensen kampen met hun eigen identiteit, waarin veranderingen zich razendsnel opvolgen en waarin mensen op zoek zijn naar de zin van het leven, hopen we antwoorden te vinden op al die vragen die ons in ons diepste wezen raken.
9-maanden

Veelgestelde vragen over Laudius opleidingen

Is Laudius erkend?

  • Laudius leidt op voor landelijk OFFICIEEL ERKENDE branchediploma’s
  • Laudius leidt op voor de officiële staatsexamens van DUO (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap)
  • Laudius is een in het CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
  • Laudius is ISO 9001 gecertificeerd
  • Laudius is lid van het Forum DistancE learning
  • Laudius is ook in het bedrijfsleven een erkende naam!

Wat houdt de Geld-terug-garantie in als je niet slaagt?

Bij Laudius leer je zonder enig risico. Ons lesmateriaal is ontwikkeld door de allerbeste docenten met jarenlange ervaring. Je kunt daarom rekenen op een perfecte studiebegeleiding. Daarom biedt Laudius bij alle cursussen met studiebegeleiding van een docent en een examen een "geld-terug-garantie" als je niet slaagt.Voorwaarden: Je ontvangt het betaalde lesgeld en/of inschrijfgeld retour wanneer je voor alle lessen van de betreffende cursus je huiswerk hebt ingestuurd en hiervoor gemiddeld een voldoende hebt behaald. Verder heb je tweemaal examen gedaan, maar bent helaas (aantoonbaar) beide keren niet geslaagd. Daarnaast heb je het volledige lesgeld voldaan. Deze garantie is 3 jaar geldig vanaf de datum van inschrijving.

Ik wil sneller studeren, hoe gaat dat?

Als je kiest voor een cursus met hulp van een docent: je bepaalt zelf hoeveel lessen je per keer ter correctie naar je docent stuurt. Wil je sneller studeren? Dan stuur je meer lessen in één keer op. Heb je even iets minder tijd? Dan stuur je minder huiswerk in. Je kunt gebruikmaken van de diensten van je docent tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursusmateriaal.

Wat houdt begeleiding door een persoonlijke docent in?

Bij de de meeste cursussen van Laudius kun je kiezen voor begeleiding door een persoonlijke docent. Je hebt dan de mogelijkheid om huiswerk ter correctie in te sturen en vragen te stellen. Op deze manier vergroot je jouw slagingskans enorm.

Wanneer kan ik met mijn cursus beginnen?

Je kunt direct na ontvangst van je cursusmateriaal starten omdat we het cursusmateriaal (bij het merendeel van de cursussen) digitaal aanbieden! Bestel je (aanvullend) papieren cursusmateriaal, dan heb je het cursuspakket binnen enkele dagen in huis.

Contactgegevens Laudius opleidingen

Postadres:
Postbus 8086
5901 AB Venlo

Bezoekadres:
Alerbeemdweg 5
5928 PV Venlo

Tel: 088 - 93 93 900

Maandag t/m vrijdag

08.30 tot 17.00 uur
[email protected]
K.v.K.: 14103272
BTW nr: NL8239.99.531.B01