LOI opleidingen

Over LOI

De LOI maakt hét verschil in opleiden door kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen we door ieders persoonlijke situatie en behoeften centraal te stellen. En door te blijven ontwikkelen en vernieuwen, wat ons in staat stelt de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en voorop te lopen als het gaat om gebruik van effectieve, nieuwe studiemethodes en leermiddelen. Daarnaast ontwikkelen we steeds weer nieuwe opleidingen volgens de laatste arbeidsmarkttrends, zodat iedereen kan blijven groeien in zijn of haar vakgebied. En zorgen we dat zowel thuis als klassikaal studeren beter in je leven past dan ooit. Niet voor niets is de LOI een van de bekendste opleiders van Nederland met jaarlijks bijna 100.000 studenten.

Het is de ambitie van LOI om te blijven groeien en uitdrukking te geven aan onze visie op de toekomst. LOI verwacht dat deze opleidingen voor iedereen zichtbaarheid geven, zodat iedereen zijn of haar vakgebied kan beheersen en bekwaam maken.

Voordelen studeren bij LOI

Flexibel studeren, zowel thuis als klassikaal
Op alle fronten erkend
Studiekeuze- en beroepskeuzetesten
Alle begeleiding die je nodig hebt
Meer dan 90 jaar ervaring
Praktijkgericht en recht op je doel af
Effectieve studietools
Betaalbaar, zonder verrassingen
Contact en advies

Erkenningen LOI

Erkend door het ministerie van OCW

Alle volledige MBO-, HBO- en Masteropleidingen van de LOI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Deze opleidingen zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO).

NVAO-geaccrediteerd

Alle HBO-bachelor- en masteropleidingen en Associate degrees (Ad’s) van LOI Hogeschool zijn geaccrediteerd door de NVAO. Dit is dé garantie dat je opleiding voldoet aan alle kwaliteitsstandaarden en internationaal erkend is. De NVAO is een onafhankelijke overheidsorganisatie die de kwaliteit van het hoger onderwijs bewaakt.

Aangesloten bij NRTO

De LOI is lid van dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland: de NRTO. Leden van de NRTO houden zich aan de gedragscode en voldoen aan de strenge eisen die de NRTO stelt met betrekking tot de kwaliteit en professionaliteit van een opleidingsinstituut. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de gedragscode, de algemene voorwaarden en de geschillencommissie van de NRTO.

Branchediploma's

LOI opleidingen werkt onder meer samen met: EXIN - NEMAS - CITOSAC - SVM - NGO - SEA - Associatie voor Examinering - OTR - NVVO.


Poplulaire loi opleidingen en cursussen

Contactgegevens LOI

Postadres:
Postbus 4200
2350 CA Leiderdorp

Bezoekadres:
Leidsedreef 2
2352 BA Leiderdorp

Tel: 071 545 1234

Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur
[email protected]
K.v.K.: 28007673