LOI opleidingen

Over LOI

De LOI maakt hét verschil in opleiden door kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen we door ieders persoonlijke situatie en behoeften centraal te stellen. En door te blijven ontwikkelen en vernieuwen, wat ons in staat stelt de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en voorop te lopen als het gaat om gebruik van effectieve, nieuwe studiemethodes en leermiddelen. Daarnaast ontwikkelen we steeds weer nieuwe opleidingen volgens de laatste arbeidsmarkttrends, zodat iedereen kan blijven groeien in zijn of haar vakgebied. En zorgen we dat zowel thuis als klassikaal studeren beter in je leven past dan ooit. Niet voor niets is de LOI een van de bekendste opleiders van Nederland met jaarlijks bijna 100.000 studenten.

Het is de ambitie van LOI om te blijven groeien en uitdrukking te geven aan onze visie op de toekomst. LOI verwacht dat deze opleidingen voor iedereen zichtbaarheid geven, zodat iedereen zijn of haar vakgebied kan beheersen en bekwaam maken.

Voordelen studeren bij LOI

Flexibel studeren, zowel thuis als klassikaal
Op alle fronten erkend
Studiekeuze- en beroepskeuzetesten
Alle begeleiding die je nodig hebt
Meer dan 90 jaar ervaring
Praktijkgericht en recht op je doel af
Effectieve studietools
Betaalbaar, zonder verrassingen
Contact en advies

Erkenningen LOI

Erkend door het ministerie van OCW

Alle volledige MBO-, HBO- en Masteropleidingen van de LOI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Deze opleidingen zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO).

NVAO-geaccrediteerd

Alle HBO-bachelor- en masteropleidingen en Associate degrees (Ad’s) van LOI Hogeschool zijn geaccrediteerd door de NVAO. Dit is dé garantie dat je opleiding voldoet aan alle kwaliteitsstandaarden en internationaal erkend is. De NVAO is een onafhankelijke overheidsorganisatie die de kwaliteit van het hoger onderwijs bewaakt.

Aangesloten bij NRTO

De LOI is lid van dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland: de NRTO. Leden van de NRTO houden zich aan de gedragscode en voldoen aan de strenge eisen die de NRTO stelt met betrekking tot de kwaliteit en professionaliteit van een opleidingsinstituut. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de gedragscode, de algemene voorwaarden en de geschillencommissie van de NRTO.

Branchediploma's

LOI opleidingen werkt onder meer samen met: EXIN - NEMAS - CITOSAC - SVM - NGO - SEA - Associatie voor Examinering - OTR - NVVO.


Poplulaire loi opleidingen en cursussen

Post-bachelor Hartkatheterisatie LOI

Post-bachelor Hartkatheterisatie LOI

Bij deze deeltijdopleiding (10 mnd.) van LOI Hogeschool volg je een specialisatie in Hartkatheterisatie. Unieke combinatie van werken en leren, zodat je de opgedane kennis meteen kunt trainen en toepassen in de praktijk. Incl. vakliteratuur.
10-maanden
Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) (klassikaal/virtual classrooms) LOI

Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) (klassikaal/virtual classrooms) LOI

Met de LOI-opleiding Praktijkdiploma boekhouden (PDB®) (deeltijd) leer je om zelfstandig een boekhouding te voeren. Na afloop kun je aan de slag als assistent accountant of administratief medewerker. Behaal het meest gevraagde diploma van Nederland.
10-maanden
Houder administratiekantoor LOI

Houder administratiekantoor LOI

De deeltijdcursus Houder administratiekantoor van de LOI biedt kennis op het gebied van moderne bedrijfsadministratie, boekhouden en loonadministratie. Na afloop kun je als financieel, economisch en fiscaal adviseur je eigen administratiekantoor starten.
15-maanden
Kort MBO Doktersassistent (klassikaal/virtual classrooms) LOI

Kort MBO Doktersassistent (klassikaal/virtual classrooms) LOI

In het korte MBO-programma Doktersassistent volg je alle modules uit de volledige MBO-opleiding, met uitzondering van de BPV (stage), de keuzedelen en de algemene modules. Het diploma geeft vrijstellingen bij de volledige MBO-opleiding.
17-maanden
Kort MBO Onderwijsassistent (klassikaal/virtual classrooms) LOI

Kort MBO Onderwijsassistent (klassikaal/virtual classrooms) LOI

In het korte MBO-programma Onderwijsassistent van de LOI (deeltijd) volg je alle vakspecifieke modules uit de volledige MBO-opleiding, maar geen stage en algemene modules. Na afronding stroom je met vrijstellingen door naar de volledige opleiding.
12-maanden
HBO-programma Inleiding juridisch vertalen Engels LOI

HBO-programma Inleiding juridisch vertalen Engels LOI

De deeltijdopleiding HBO Inleiding juridisch vertalen Engels van LOI Hogeschool biedt een kennismaking met deze specialisatie. Ga aan slag met het vertalen van juridische documenten, zoals koopovereenkomsten of processen-verbaal. Geeft recht op 140 PE-punten.
1-maanden
Intercedent (SEU) (klassikaal/virtual classrooms) LOI

Intercedent (SEU) (klassikaal/virtual classrooms) LOI

De MBO-cursus Intercedent is beroepsgericht en sluit naadloos aan op de praktijk. Na afloop kun je aan de slag als recruiter of intercedent bij een uitzendbureau. Naar keuze thuis of klassikaal en inclusief lesmateriaal.
5-maanden
HBO-programma Sales LOI

HBO-programma Sales LOI

Het korte HBO-programma Sales van LOI Hogeschool (deeltijd) brengt je verkoopvaardigheden en salestechnieken in korte tijd op professioneel niveau. De opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bachelor Commerciële Economie.
3maanden
MBO Onderwijsassistent (klassikaal/virtual classrooms) LOI

MBO Onderwijsassistent (klassikaal/virtual classrooms) LOI

Deze erkende MBO 4-opleiding van de LOI (deeltijd) bereidt voor op een uitdagende functie als onderwijsassistent. De opleiding voldoet aan de meest recente eisen vanuit de overheid. Tijdens de gehele opleiding en de stage word je intensief begeleid.
24-maanden
Vrij tekenen LOI

Vrij tekenen LOI

Na de cursus Vrij tekenen van de LOI (deeltijd) beheers je diverse tekentechnieken en kun je werken met verschillende materialen. Je weet precies voor welke dingen je een potlood of juist houtskool moet gebruiken en hoe je dit in zwart-wit of in kleur kunt doen.
10-maanden

Contactgegevens LOI

Postadres:
Postbus 4200
2350 CA Leiderdorp

Bezoekadres:
Leidsedreef 2
2352 BA Leiderdorp

Tel: 071 545 1234

Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur
[email protected]
K.v.K.: 28007673