Filter products
Categorie
Categorie
Soort
Taal
Filter products
Categorie
Categorie
Soort
Taal
French BSO (Copy)

French BSO (Copy)

Is your secondary diploma almost finished, but you're still having difficulty the French course? Then we can help you pass the Examination Committee exam quickly

overig
thuiscursus-nl

Thuiscursus.nl

Thuiscursus is onderdeel van Ondernemersschool B.V.  Dit is een internationale opleidingsgroep die opleidingen aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt. Voor de naamswijziging ook wel bekend als NHBO Thuisstudie.

Ons doel is om jou op een flexibele en praktische manier een beroep te leren. Daarbij krijg je professionele begeleiding van een expert uit het vak. Met jouw beroepsdiploma maak je vervolgens direct een kickstart als zelfstandig ondernemer of als medewerker in loondienst.

NHOC staat voor het Nederlands Handels Opleidingen Centrum en is onderdeel van de Ondernemersschool. Dit is een internationale opleidingsgroep die thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

Onze thuiscursussen zijn inclusief persoonlijke begeleiding van een expert uit het vak. Ons doel is om jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep te leren. Daarna kun je met jouw diploma direct aan de slag. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Missie

We zijn er voor jouw professionele ontwikkeling. We weten namelijk dat groei en uitdaging de weg is naar een succesvolle carrière. Met ons doelgerichte onderwijsaanbod faciliteren we op een betrouwbare en toegankelijke manier jouw ontwikkeling.

Visie

Met ons aanbod van ruim 300 praktijkgerichte cursussen leer je snel en op een praktische manier een vak of beroep. Ervaren docenten bereiden je voor op de praktijk met behulp van de beste leermethoden, zodat je snel aan de slag kan: in loondienst of als zelfstandig ondernemer.

Enig resultaat